Održana vanredna Skupština fočanskog prvoligaša

Foto: foca24.info - 13. jula 2013. 058.ba

Miroslav Dunjić

Dunjić novi predsjednik

FOČA – Miroslav Dunjić novi je predsjednik fočanskog prvoligaša. Tako je odlučeno na vanrednoj Skupštini kluba kojoj je prisustvovao 31 delegat. Većina članova Uprave iz proteklog saziva ostaće na okupu i u narednom periodu, s tim što će im se priključiti još dva člana, predstavnik opštine Foča, kao i jedan uspješni privrednik, pa će Upravni odbor sačinjavati devet članova. Novi predsjednik već ima viziju budućnosti Sutjeske, a glavni akcenat je zacrtan na vlastitim kadrovima.

– Želimo da u narednom periodu Sutjeska bude stabilan prvoligaš, uglavnom ćemo se orijentisati na vlastiti igrački kadar. U Foči nikad nije nedostajalo talenata, pa ćemo svu pažnju pokloniti našim igračima u svim selekcijama, od škole fudbala do seniorskog tima. I trenerska palica će biti u rukama jednog od Fočanskih trenera, imamo stručan kadar sa Uefinim licencama i mislim da im treba dati šansu. Zato ćemo već do prve sjednice Upravnog odbora koja je planirana za nekoliko dana imenovati novog Šefa stručnog štaba, kao i koordinatora u omladinskom pogonima iz naših redova. Pripreme su krenule i mislim da ćemo nakon ove Skupštine svi preći sa riječi na dijela i omogućiti našem klubu uspješnu nastupajuću sezonu – istakao je novi predsjednik Sutjeske, Miroslav Dunjić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,