Pokažimo da smo dobri domaćini

Opština Foča - Nataša Miletić - 24. jula 2013. 058.ba

Football friends 2013 Foča

FOČA – Deveti Fudbal frends, omladinski fudbalski turnir počinje u petak. Na sastanku Organizacionog odbora koji je održan danas podneseni su izvještaji komisija koje su, u najvećoj mjeri, odradile posao, a predočena su i nova uputstva i zaduženja.

Prvi gosti stižu već sutra, a utakmice su na programu od petka od 17,00 časova.

Predsjednik OO, načelnik opštine Radisav Mašić kaže da su precizirani zadaci komisija, a pozvao je i građane da se u dane turnira prema gostima ponašaju domaćinski i ljubazno kako bi Foča bila promovisana na najbolji način.

– „Mogu sa zadovoljstvom da kažem da je sve spremno za ovaj veliki događaj u našem gradu. Sve komisije odradile su svoj posao i ostaju još neke sitnice koje ćemo prije početka turnira završiti. Pozvao bih sve građane da u toku turnira budu najbolji domaćini kako bi pokazali da je Foča prijateljski i grad mladosti. Velika je čast što nam dolaze fudbaleri iz Engleske, Holandije, Srbije i Crne Gore i zaista trebamo pokazati gostoprimstvo i najbolju uslugu“ – istakao je Mašić.

U četvrtak u Foću stižu fudbaleri engleskog Svonsija i holandske Brede, kada će održati pokazni trening za mlađe selekcije FK Sutjeska.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,