Prijatelji fudbala stižu u Foču

Opština Foča - Nataša Miletić - 25. jula 2013. 058.ba

Football friends 2013 Foča

FOČA – Mladi fudbaleri Svonsija prvi su od učesnika Fudbal frendsa koji su danas stigli u Foču. U četvrtak, u večernjim časovima, najavljen je dolazak kadeta Crvene zvezde i Olimpije, a oko ponoći i omladinaca holandske Brede. Preostali učesnici: Radnički, Budućnost iz Željezničar stižu u petak.

Svonsi, Breda, Zvezda, Olimpija i Budućnost biće smješteni u hotelu Zelengora, Radnički na Baljevom Polju, a Željezničar u motelu Baša u Ustikolini.

Deveti Fudbal frends počinje sutra četvrtfinalnim utakmicama. Od 17,00 časova igraju Olimpija-Budućnost, od 18:30 Zvezda-Sutjeska, u 20,00 časova je svečano otvaranje, od 20:15 se sastaju Breda-Radnički, a od 21:45 Svonsi-Željezničar.

U okviru devetog Fudbal frendsa, organizacioni odbor turnira pripremio je i prateće sadržaje.

U petak, u večernjim satima, na platou ispred Akva parka predviđena je zabava uz Di džeja.

Okrugli sto na temu „Fudbal za nadu“ održaće se u subotu u 12,00 časova, nakon čega će u 13,00 časova u Konobi „Zlatna dunja“ biti održan Gastro fest.

Organizacioni odbor 9. Fudbal frendsa poziva vlasnike poslovnih prostora u ulici Kralja Petra, Šantićevoj i Njegoševoj da u dane turnira ostave upaljena svjetla u izlozima. U Odboru podsjećaju da su vlasnici obavezni ostavljati upaljena svijetla u izlozima i u drugim danima.

Svi građani su pozvani da prisustvuju utakmicama na Gradskom stadionu i pratećim sadržajima koji se organizuju u okviru Fudbal frendsa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,