Sa vlastitim kadrovima u budućnost

Foto: foca24.info - 18. jula 2013. 058.ba

Miroslav Dunjić

FOČA – Kao što je i najavljivano nakon nedavno održane Skupštine kluba, prvi put se sastao i novi Upravni odbor fočanskog prvoligaša koji je potvrdio opredjeljenje da će Sutjeska sa vlastitim kadrovima u budućnost i predstojeće prvenstvene okršaje.

Predsjednik kluba Miroslav Dunjić je istakao da Fočaci imaju kvalitetne trenere, sportske i fudbalske radnike spremne da ostvare sve zacrtane zadatke.

– Kao što je već objelodanjeno, za novog šefa stručnog štaba smo imenovali Duška Raševića kome će u radu pomagati Miljan Radanović i Mirko Stojanović. Sportski direktor kluba će biti Slavko Ostojić, dugogodišnji golman Sutjeske i član Uprave, a šef škole fudbala Ranko Sekulić koji je nakon završene fudbalske karijere obavljao niz funkcija u našem klubu. Mislim da smo izabrali prave ljude na prava mjesta, imaće punu podršku Uprave i sigurni smo da neće proći puno vremena kada će i rezultati biti vidljivi – zaključio je Dunjić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,