Startovala i Drina HE

27. jula 2013. 058.ba

FK Drina

VIŠEGRAD – Završen je odmor i za fudbalere Drine HE. Šef stručnog štaba Marko Vidaković je obavio prozivku na kojoj je pojavilo 15 fudbalera i odmah je obavljen i prvi trening.

Naši igrači su već bili počeli da treniraju pred MOSI, radili su petnaestak dana i nastupali u Prijepolju, potom je napravljena kraća pauza i evo ponovo smo u trenažnom procesu. Još ne znamo sa kojim igračkim kadrom ćemo raspolagati u narednom periodu a sve će biti jasnije već u ponedeljak, 29. jula, kada ćemo imati sastanak sa Upravom i razmotriti koliko bi nam trebalo pojačanja a što će svakako diktirati i trenutna finansijska situacija. Veoma je bitno da je većina igrača iz proteklog prvenstva ostala na okupu, pojedincima smo se zahvalili i oni su slobodni igrači, priključiće se par omladinaca a tu je i nekoliko starijih igrača koji su sanirali povrede i očekujemo da se vrate u ekipu. Nećemo mijenjati destinaciju, kompletne pripreme ćemo obaviti na našim terenima, planiramo da odigramo 5-6 kontrolnih utakmica. Nismo puno zakasnili i vjerujemo da ćemo spremni dočekati start prvenstva kada u prvom kolu gostujemo u Šamcu kod Borca – referisao je strateg Višegrađana Marko Vidaković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,