Svonsi i Breda u Foči

02. jula 2013. 058.ba

Football Friends 2013 Foča

FOČA – Fudbalski klub Sutjeska i fondacija Fudbal frends pod pokrovitljstvom opštine Foča i ove godine će deveti put po redu biti organizatori prestižnog turnira „Football friends“ koji bi po imenima ekipa učesnica trebao biti jedan od najboljih susreta kadestski selekcija klubova (U 17) do sada održanih u gradu na ušću Ćehotine u Drinu.

Održana je sjednica organizacionog odbora na kojoj su saopšteni učesnici ovogodišnjeg turnira koji će biti održan od 26. do 28 jula.

Najzvučnija imena koja su pozvana na ovogodšnje susrete prijatelja fudbala su engleski Svonsi i holandska Breda a tu su još beogradska Crvena Zvezda i kragujevački Radnički (Srbija), Olimpija Ljubljana (Slovenija) i predstavnici BiH sarajevski Željezničar i domaćin Sutjeska, dok će se ima osmog učesnika znati do kraja ove sedmice. Svoju finansijsku pomoć organizatorima su obećali i Ministarstvo civilnih poslova BIH i Ministarstvo porodice, omadine i sporta RS.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,