Treći dan na Kampu prijateljstva

07. jula 2013. 058.ba

Kamp prijateljstva - 3. dan

FOČA – Treći dan ove manifestacije započeo je panelom „70. godina Bitke na Sutjesci, istorijski značaj“, sa zanimljivim gostima, Đorđe Latinović, politikolog i publicista i Nikola Baštinac, poslanik u NSRS. Nakon dvočasovne diskusije, na kojoj su mladi podjelili svoja razmišljanja i stavove, svi učesnici složili su se u jednom, da sam spomenik „Bitke na Sutjesci“, kao i sva ostala prateća infrastruktura na Tjentištu, zavređuju mnogo više pažnje i ulaganja od strane države u cilju njegovanja naše kulture i tradicije, kroz ovaj zaista bitan istorijski događaj koji se odigrao na ovom prostoru.

Kamp prijateljstva - koncert

Treći dan Kampa prijateljstva, nastavljen je sportsko rekreativnim sadržajima i kulturno zabavnim programom, u okviru kojeg će mladi ljudi uživati u pozorišnoj predstavi „Retromorfoza“, u izvođenju Pozorišta mladih Zvornik, te koncertima predgrupe „Hypnotized“ i poznatog regionalnog benda „S.A.R.S“.

Poslednjeg dana „manifestacije u ponedjeljak 08.07. za učesnike je organizovana posjeta „Andrićgradu“, nakon čega je planiran povratak kućama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,