Turnir u odbojci na pijesku – Ilija Đurović Ike

17. jula 2013. 058.ba

Odbojka na pjesku

FOČA – Omladinski pokret Foča uz podršku OK „Maglić“ organizuje prvi memorijalni turnir u odbojci na pijesku Ilija Đurović Ike, u čast ovog velikog sportiste i čovjeka.

Turnir obuhvata kategoriju muškaraca i mlađe kategorije (klinci rođeni 1998. godine i mlađi) a ukoliko bude interesovanja organizovaće se i turnir u kategoriji djevojaka.

– Turnir će početi 19. jula a trajanje će zavisiti od broja prijavljenih ekipa. Kotizacija za učešće iznosi simboličnih 20 KM a planirane su nagrade za 1., 2. i 3. mjesto. Visina nagrada zavisi od broja ekipa i prikupljenih sponzorstava. Nagrada za prvo mjesto neće biti ispod 150 KM. Prijave ekipa se vrše na broj telefona 065/431-421, do četvrtka u 14:00h kada će biti izvršeno žrijebanje – izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da za naredni vikend posjete Foču, učestvuju u turniru u odbojci na pijesku kao i da uživaju u svim ljepotama koje Foča nudi. Dođite da se družimo…

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,