Završen turnir u odbojci na pijesku

23.07.2013.

Odbojka na pijesku u Foči

FOČA – Finalnom utakmicom između ekipe Užica (Nemanja Lazić, Aleksandar Radovanović) i Sztr Čančar (Marko Mališ, Milan Matović) završen je Prvi memorijalni turnir u odbojci na pijesku Ilija Đurović Ike.

Turnir je osvojila ekpa Užica pobjedivši u finalu sa 2:0, dok je treće mjesto pripalo ekipi Cinema club.

Prethodno, Užičani su u polufinalu pobijedili ekipu Sutjeske rezultatom 2:0, dok je ekipa Sztr Čančar do finala došla pobjedom nad ekipom Cinema club.

Turnir je organizovan u dvije kategorije. U kategoriji seniora učešće je uzelo 13 ekipa iz Foče, Višegrada i Užica, dok je u kategoriji mlađih bilo 8 ekipa.

Kod mlađih kategorija najbolja je bila ekipa Viktorija, sačinjena od djevojčica koje treniraju odbojku u Odbojkaškom klubu Sutjeska. Drugoplasirani su bili ekipa Eliminisani, dok je treće mjesto osvojila ekipa Sutjeske.

Aleksandar Radovanović, član ekipe Užice, ponio je epitet najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira, a u konkurenciji mlađih učesnika tom laskavom titulom okitila se Marija Jaglučić, članica pobjedničkog tima.

Prvi memorijal u odbojci na pijesku u znak sjećanja na Iliju Đurovića Iketa, pokojnog nastavnika fizičkog vaspitanja, organizovali su Omladinski pokret i Odbojkaški klub Sutjeska iz Foče.

U PETAK DJ PARTY

Omladinski pokret Foča nastavlja svoje aktivnosti i već u petak, 26. jula, organizuje DJ party u sklopu manifestacije otvaranja Međunarodnog omladinskog turnira u fudbalu „Football friends“. Žurka se održava na parking prostoru ispred Aqua parka „Ušće“ sa početkom u 22.00 časa, a nastupiće DJ Alexander De Funk (Aleksandar Jugović).