Bioskop: repertoar od 31. avgusta do 5. septembra

31. августа 2013. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 31. avgusta do 5. septembra posjetioci Multiplexa „Andrićgrad“ moći će da pogledaju filmove „Mi smo Milerovi“, „Vulverin“ i „Samo Bog prašta“.

 

Mi smo Milerovi [18:00]

Film-Mi smo Milerovi

IZVORNO IME: We’re the Millers
REŽIJA: Rawson Marshall Thurber
ULOGE: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts
ŽANR: Komedija
TRAJANJE: 110 min.
GODINA:  2013
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika koji ima svoje principe, svoju „robu“ nikada ne prodaje djeci. Međutim, sve kreće naopako. On na teži način uči da loša djela ipak ne prolaze nekažnjeno. Opljačkan je, a oni koji su mu ukrali drogu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snadbjevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da smisli plan. On izmišlja porodicu. Za svoju kao ženu uzima komšinicu, striptizetu Rouz, a sin mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija, dok je ćerka buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“.

 

Vulverin [20:00]

Film-Vulverin

IZVORNO IME: The Wolverine
REŽIJA: James Mangold
ULOGE:  Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima
ŽANR: Akcija, Avantura
TRAJANJE: 126 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

PG-13 – upozorenje roditeljima (Parents Strongly Cautioned) Neki sadržaji možda nisu prikladni za djecu mlađu od 13 godina

SINOPSIS:

Ova epska avantura vodi Vulverina u savremeni Japan. U nepoznatom svijetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvijek promijeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada prije.

 

Samo Bog prašta [20:00]

Film-Samo Bog prašta

IZVORNO IME: Only God Forgives
REŽIJA: Nicolas Winding Refn
ULOGE: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm
ŽANR: Triler
TRAJANJE: 90 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

R – ograničeno (Restricted)
Za mlađe od 17 godina dozvoljeno samo uz pratnju roditelja ili starije osobe.

SINOPSIS:

Radnja filma događa se u Bangkoku, na mračnim ulicama i u sumnjivim klubovima u kojima se opasno živi. Rajan Gosling igra krijumčara droge koji vodi porodični posao i krije ga iza fasade bokserskog kluba. Nakon što mu ubiju brata, u posjetu mu dolazi majka koja od njega zahtjeva da se osveti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: