Međunarodna moto kros trka – otvoreno prvenstvo BiH – Rogatica 2013

13. августа 2013. 058.ba

Moto kros trka

Foto arhiva

Elita iz regiona na Ptičijaku

ROGATICA – Povodom dana opštine Rogatica, Preobraženja Gospodnjeg, i ove godione će se održati tradicionalna moto kros trka koja će se bodovati za prevensto BiH.

Motociklisti će se nadmetati u tri klase MX-2 Open, MX-Turistička a očekuje se učešće oko 35 takmičara iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedobije i BiH.

Direktor trke Branko Lelek ističe da će ovo biti jedno od najboljih takmičenja dosad održanih u Rogatici.

– Trening je zakazan za subotu 17. avgusta u 15 časova a takmičenja će početi narednog dana u 13 časova. Imena Mateja Jaroša prvaka Hrvatske koji ima zavidne i evropske rezultate, potom šampiona Slovenije Primoža Jazbara kao i najbolje moto kros takmičare Srbije Branka Antića i Miloša Đorđevića a i prvaka BiH Davora Kerkeza sigurno garantuju dobre trke na stazi Ptičijak koja je jedna od najboljih i najpregledinjih u Evropi. Staza je već pripremljena i vjerujemo da će organizacija proteći u najboljem redu – zaključio je Lelek.

Organizator trke je AMD Rogatica a generalni pokrovitelj opština Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , , , ,