Nastavak projekta „Pomoć za samopomoć“

Opština Foča - Nataša Miletić - 08. августа 2013. 058.ba

Pomoć za samopomoć

FOČA – U Srebrenici je održana deveta sjednica Savjeta projekta „Pomoć za samopomoć“, koji u Bosni i Hercegovini sprovodi NVO „Progres“ i Fondacija „Krila nade“.

Na sjednici su predstavljeni rezultati projekta, zatim ciljevi i aktivnosti koje su planirane u drugoj polovini projekta, te je analiziran pregled aktivnosti realizovanih u projektu „Pomoć za samopomoć 2012.“

„Jedan od zaključaka savjeta projekta je da se nastavlja realizacija projekta u opštini Foča i da će u budućnosti jedan od partenra projekta biti Zavod za zapošljavanje Republike Srpske“ – istakla je zamjenik načelnika opštine Foča, Radenka Srndović, član Savjeta ispred opštine Foča.

Sledeći zaključak je da će se krajem oktobra i početkom novembra u Foči održati Okruli sto svih učesnika projekta. U Okrugli sto će biti uključeni Srednjoškolski centar Foča, jer će budući projekti podrazumijevati obavljanje praktične nastave kod poslodavaca koji će biti uključeni u projekat.

Podsjećamo, u Foči je pomoću projekta „Pomoć za samopomoć“ posao dobilo osam radnika, na period od šest mjeseci.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,