Otvoreno prvensto u streljaštvu

18.08.2013.

Streljaštvo u Rogatici

Trijumf domaćina

ROGATICA – Rogatiči strijelci pobjednici su tradicionalnog turnira koji se održava povodom dana opštine Rogatica i krsne slave Preobraženja Gospodnjeg.

Drugo mjesto pripalo je SK “Sokolac” a treće strijelcima Višegrada.

U pojedinačnoj konkurenciji dama trijumfovovala je Tijana Batinić iz domaćeg tima sa 140 upucanih krugova, druga je bila njena klupska kolegica Jovana Nedić koja je „ubila“ 139, dok je teeće mjesto pripalo Jovani Mačar iz ekipe Glasinac sa Sokoca sa 138 pogodaka u metu.

Ekipno u kategoriji takmičarki prvo mjesto je pripalo SK “Rogatica”, drugi je bio SAK “Glasinac” Sokolac a treći SK “Višegrad”.

U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Zdravko Šubara član SK “Rogatica” sa 155 krugova, drugi je bio Marinko Janković iz SK “Glainac” koji je pogodio 147 a treći Slobodan Komlenović takođe član Sokočana sa 138 pogodaka u metu.

Ekipno među strijelcima najbolji je bio SK “Glasinac”, drugo mjesto pripalo je domaćem sastavu SK “Rogatica” a treći je bio SK “Višegrad”.

Najuspješniji su nagrađeni peharima i diplomama a odličan organizator ovog streljačkog druženja je bio SK “Rogatica” a pokrovitelj opština Rogatica.