Stand up comedy night

Andrićgrad - 23. avgusta 2013. 058.ba

Predstava - S nogu

ANDRIĆGRAD – U subotu 24.08. imaćete priliku da na Trgu Nikole Tesle pogledate stand up comedy predstavu u izvođenju Peđe Bajovića sa početkom u 21:00h. Ulaz slobodan.

Cjelovečernja stand up comedy predstava „S NOGU“ je na svojoj inauguracijskoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijala preko dvije hiljade Srba, Hrvata, Crnogoraca, Slovenaca, Bosanaca sa sve Hercegovcima. Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji…uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… i tako dalje sve do nepriznatog Plutona.

– Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi…
– Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
– Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca, u krevetu ili u novčaniku?
– Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?
– Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
– A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobićete u ovom druženju sa Peđom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: