„Štrumpfovi 2“ u Rogatici

22. августа 2013. 058.ba

Štrumpfovi 2

ROGATICA – U ponedjeljak, 26.08.2013. godine, u kino-sali Centra za kulturu u Rogatici prikazuje se 3D film “Štrumpfovi 2“. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Film će biti prikazan u tri termina: od 16:30, 18:45 i 21:00.

Cijena ulaznice je 4 KM.

SADRŽAJ FILMA::

U novom akciono animiranom filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci.

On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama, ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

Nema mjesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svijet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs.

Da li će Štrumpfeta, koja se uvijek osjećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubijediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: