Vratimo rokenrol u Foču!

focaonline.info - 24. avgusta 2013. 058.ba

Rokenrol u Foči

FOČA – Omladinski pokret Foča pokreće rokenrol svirke u atrijumu Muzeja u Foči. Ovom prilikom pozivaju se svi ljubitelji rokenrola bez obzira na godine da dođu na prvu svirku koja će se održati u subotu 24. avgusta sa početkom u 20:30h.

– Nastupiće lokalne grupe Majstors i Dwalibors a uz njih će svoje umijeće da pokaže i Omladinski pokret, grupa srednjoškolaca iz Foče. Prvenstveno, cilj je da se pokrene priča oko rokenrol svirki u gradu kojih odavno nema. Želimo da mladima pružimo i neku alternativu jer nemaju svi mogućnosti da izlaze po kafićima a svjedoci smo lošeg kvaliteta muzike u današnje vrijeme – izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

Na svirci će se prodavati točeno pivo po cijeni od 1.20 KM a sva zarada se ulaže u narednu svirku. Opština Foča pomogla je u organizaciji sa 100 KM koliko je potrebno za ozvučenje i pripremu svirke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,