Jahači magle proslavili drugi rođendan

Nataša Miletić - 03. septembra 2013. 058.ba

Jahači magle iz Foče

FOČA – Moto klub Jahači magle iz Foče u nedelju je proslavio dvije godine svog postojanja. Desetak članova kluba, drugi rođendan, obilježili su vožnjom na planinu Malušu i otvaranjem šampanjca na njenom najvećom vrhu, Vjetrenik.

Vožnja je podrazumijevala i bajkerske igre na obližnjim padinama, gdje su bajkeri još jednom pokazali da su strastveni zaljubljenici prirode i da na sve načine pokušavaju da promovišu prirodne ljepote Foče. U tome su im najbolji saveznici, svakako, enduro motori.

Jahači magle iz Foče

Nakon obilaska Maluše, vožnja je nastavljena prema Memorijalnom kompleksu Bitke na Sutjesci, gdje su pozdravili turiste, koji su u tom trenutku upoznavali sa Dolinom heroja.

U toku dvije godine postojanja, Jahači magle su organizovali znatan broj putovanja na Zelengoru, Pliješ, Vranovinu, Volujak te u Srbiju, Crnu Goru i Grčku, a prošle sedmice boravili su i na Svetoj Gori u manastiru Hilandar.

Sa početkom hladnijih dana motori idu na zimski san a bajkeri ih zamjenjuju motornim sankama i kako kažu uvijek su, u slučaju potrebe, na raspolaganju Civilnoj zaštiti opštine Foča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,