Kapitalne investicije u opštini Rudo

opstinarudo.com - 06. septembra 2013. 058.ba

Škola u Mokronozima

RUDO – Prema planu kapitalnih investicija opštine Rudo za 2013. godinu u toku su radovi na nekoliko lokacija i objekta.

Trenutno se izvode radovi na rekonstukciji zgrade Osnovne škole u Mokronozima. Vrijednost investicije je 25.000 KM a planirana je zamjena prozora i ulaznih vrata, kao i izrada nove demit fasade. Po rječima direktora KP „Usluga“ Rudo rok za završetak radova je 30 dana od dana početka izvođenja i očekuje se da će se planirani radovi izvesti u ugovorenom roku.

Osim ovog objekta, radi se i rekonstrukcija zgrade Osnovne škole na Uvcu. Vrijednost radova je 10.000 KM. Planirana je zamjena podova i izrada zaštitne ograde na igralištu, kao i izrada ulazne kapije u školsko dvorište. Završetak radova očekuje se krajem ove sedmice. Izvođač radova na oba objekta je KP „Usluga“ Rudo.

Most na Uvcu

Počeli su i radovi na mostu Stupčanik u Štrpcima. Vrijednost investicije je 21.704 KM. Izvođač radova je preduzeće „Electric RPA“ iz Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,