Odbrana doktorske disertacije Mr sc. dr med. Dražana Erića

Bolnica Foča - 25. septembra 2013. 058.ba

Doktorska disertacija Dražan Erić

FOČA – Mr sc. dr med. Dražan Erić, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije je 30.08.2013. godine odbranio doktorsku disertaciju pod nazivom „Važnost poznavanja mikroanatomije neurofasciokutanih režnjeva u funkcionalnoj rekonstrukciji mekotkivnih defekata potkoljenice“ na Medicinskom fakultetu u Foči.

Komisija je bila u sastavu: Prof. dr Milomir Ninković, predsjednik komisije, Prof. dr Milan Milisavljević, član komisije i Doc. dr Siniša Kojić, član komisije. Mentor doktorske disertacije je Prof. dr Veljko Marić.

Doktorska disertacija Dražan Erić

Prof. dr Milomir Ninković je 31.08.2013. godine uradio tri operacije iz rekonstruktivne hirurgije perifernih nerava na Odjeljenju za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Univerzitetske bolnice u Foči i pregledao pacijente iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Takođe je i dogovorena saradnja o edukaciji hirurga iz Foče na Klinici za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju KM Bogenhausen u Minhenu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,