Na Sokocu održan humanitarni koncert za Nikolu Mojevića

Opština Sokolac - Vedrana Tošić - 25. septembra 2013. 058.ba

Koncert za Nikolu Mojevića na Sokocu

ROGATICA – Dvadesetjednogodišnjem Nikoli Mojeviću iz Rogatice za transplantaciju bubrega u Rusiji treba oko 150.000 evra. Pošto se radi o velikoj sumi novca koju porodica Mojević ne može obezbjediti za sina, uključio se veliki broj ljudi kako bi pomogao na putu ka Nikolinom ozdravljenju.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Sokolac pridružila se ovoj akciji tako što je sinoć u Sportskoj dvorani u Sokocu organizovala humanitarni koncert na kojem je prikupljeno 1105,30 KM. Opština Sokolac i njeni građani su u granicama svojih mogućnosti pokazali solidarnost i dali podršku ovoj akciji, na kojoj su učestvovali KUD „Romanijska Luča“, plesni klub „Nika“ i mladi aktivisti Crvenog krsta iz Sokoca i Han Pijeska.

Koncert za Nikolu Mojevića na Sokocu

Svi oni koji sinoć nisu bili u mogućnosti da podrže ovu akciju, a žele pomoći Nikoli to mogu učiniti uplatom na broj žiro računa: 555-002-81561838-10 kod Nove banke sa naznakom „Pomoć za Nikolu Mojevića.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,