Počela obuka opštinskih instruktora za popis stanovništva

Opština Foča - Nataša Miletić - 06. septembra 2013. 058.ba

Popis stanovništva

FOČA – Obuka za opštinske instruktore za popis stanovništva u BiH 2013. godine počela je danas, 6. septembra, u prostorijama DPO.

Obuku sprovodi entitetski instruktor Vukica Maksimović, koju je angažovao Zavod za statistiku Republike Srpske. Obuka će biti nastavljena i naredna četiri dana, do 10. septembra, sa početkom u 9 časova.

U periodu od 16. do 20. septembra, obučeni instruktori vršiće obuku izabranih popisivača, u prostorijama Centra za kulturu i informisanje.

Nakon obuka vršiće se eliminacija instruktora i popisivača, koji će predstavljati rezervu i angažovaće se u slučaju potrebe.

Konačne liste izabranih popisivača i instruktora, sa područja opštine Foča, za popis stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013.godine, mogu se pogledati na zvaničnoj internet stranici Opštine Foča:

KONAČNA LISTA INSTRUKTORA
KONAČNA LISTA POPISIVAČA

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: