Predstavnica BiH iz Čajniča na međunarodnom izboru ljepote

19.09.2013.

Andjela Ćevriz

ČAJNIČE – Anđela Ćevriz, učenica četvrtog razreda gimnazije “Danilo Kiš“ u Budvi, porijeklom iz Čajniča, predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjem međunarodnom izboru ljepote pod nazivom “The Best Model International“. Navedena manifestacija izbora ljepote je prestižna u svijetu i ove godine se održava u periodu od 30.09. do 10.10 u Tirani. Na samom izboru učestvuju predstavnice dvadeset zemalja iz Evrope, Azije i Afrike.

– U toku boravka na međunarodnom izboru ljepote imaću priliku da se pokažem, ne samo svojim izgledom već i šarmom, stilom i drugim vrlinama. Ove godine sam postala članica “Montenegro art“ produkcije koja mi je pomogla da krenem stazama modela. Ovo sam shvatila kao vrstu hobija, a na takmičenju očekujem dobar provod i nova poznanstva.

Kako su svi učesnici takmičenja dužni predstaviti svoju zemlju i ponijeti neki od suvenira koji predstavljaju njihovu otadžbinu, Anđela je za simbol svoje države odabrala Andrićgrad, čije će suveniri pokloniti organizatorima manifestacije.