Produžen rok za rješavanje stambenih pitanja

Opština Rudo - 30. septembra 2013. 058.ba

Kuće za izbjeglice

RUDO – Zbog velikog interesovanja raseljenih lica i izbjeglica u BiH da trajno riješe svoje stambeno pitanje, Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske produžilo je rok za podnošenje prijava na javne pozive u okviru regionalnog stambenog programa.

Rok je sa 31. jula produžen na 30. oktobar ove godine.

Produženje roka se odnosi na:

  1. javni poziv izbjeglim i raseljenim licima iz Republie Hrvatske sa mjestom boravišta u Republici Srpskoj, za podnošenje prijava za pomoć u izgradnji stambenih jedinica u cilju integracije u mjestu boravišta i
  2. Javni poziv raseljenim licima u Republici Srpskoj za podnošenje prijava za pomoć u izgradnji stambenih jedinica u cilju integracije u sadašnjem mjestu boravišta i pomoć u rekonstrukciji stambenih jedinica u cilju povratka u ranije mjesto prebivališta.

Tekst javnih poziva i obrasci za prijavu mogu se preuzeti sa zvanične internet stranice Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske ili u odsjecima Ministarstva u Banjaluci, Prijedoru, Doboju, Bijeljini, Zvorniku, Istočnom Sarajevu, Foči i Trebinju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: