Pronađeno četrnaest stabljika marihuane

MUP RS - 06. septembra 2013. 058.ba

Marihuana

VIŠEGRAD – Na osnovu naredbe Kantonalnog suda Sarajevo i Osnovnog suda Višegrad, policijski službenici Policijske stanice Višegrad, u saradnji sa ovlaštenim službenim licima Federalne uprave policije, dana 05.09.2013. godine, u selu Svibo, mjesna zajednica Međeđa, opština Višegrad, izvršili su pretres kuće, okućnice, pomoćnh objekata kao i okolnog zemljišta na imanju vlasništvo lica Š.Š., a koje koristi njegova sestra B.K., njen sin A.K. i snaha S.Š.

Tom prilikom, na pomenutom imanju, na udaljenosti oko 50 metara od kuće, u ograđenom vrtu, pronađeno je i oduzeto 13 komada zasađenih biljki zelene boje, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Cannabis sativa“, t zv. „Marihuana“, dok je ispred kuće pronađena jedna stabljika izvađena iz zemlje, u poluosušenom stanju.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Višegrad, nakon izvršenog pretresa, privremeno oduzeti predmeti su predati policijskim službenicima Federalne uprave policije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,