Repertoar u bioskopu

20.09.2013.

ANDRIĆGRAD – Posjetioci Multiplexa „Andrićgrad“ moći će da pogledaju filmove “Ljubav je u vazduhu”, “Lice ljubavi” i “Prizivanje zla”.

 

Ljubav je u vazduhu [18:00]
od 20. do 26. septembra

Film-Ljubav je u vazduhu

IZVORNO IME: Amour & turbulences
REŽIJA: Alexandre Castagnetti
ULOGE: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen
ŽANR: Romansa
TRAJANJE: 96 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

Na letu od Njujorka do Pariza, gdje bi uskoro trebalo da se vjenča, prelijepa Džuli se zatekne na sjedištu pored Antoana, šarmantnog hedoniste u koga je bila zaljubljena tri godine prije toga.

Dok Džuli pokušava da izbjegne kontakt s njim nekoliko časova i dok Antoan smišlja načine da je opet osvoji, mi putujemo kroz vrijeme i dobijamo uvid u sve faze njihove ljubavne veze, od prvog susreta do raskida, uz pregršt ekstravagantno romantičnih, ali i izuzetno sarkastičnih scena, koje čine taj let najprivlačnijim putovanjem njihovih života.

 

Lice ljubavi [20:00]
od 20. do 26. septembra

Film-Lice ljubavi

IZVORNO IME: The Look of Love
REŽIJA: Michael Winterbottom
ULOGE: Imogen Poots, Steve Coogan, Anna Friel
ŽANR: Komedija, Drama, Biografija
TRAJANJE: 101 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

On otvara svoj prvi klub „za džentlmene“ 1958., te postepeno gradi carstvo klubova i erotskih magazina koji će mu doneti ogromno bogatstvo. Međutim, ovakav život mu donosi i mnoge optužbe za razvrat, propale brakove, problematičnu djecu i ličnu tragediju.

 

Prizivanje zla [20:00]
od 20. do 26. septembra

Film-Prizivanje zla

IZVORNO IME: The Conjuring
REŽIJA: James Wan
ULOGE: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston
ŽANR: Horor
TRAJANJE: 112 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

Film je baziran na istinitom događaju. Riječ je o zastašujućoj priči o renomiranim, paranormalnim istražiteljima Ed i Loren Varen koji su pozvani da pomognu porodici koja je terorisana od strane duhova, na izolovanoj farmi. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najzastrašujućim slučajem u njihovom životu.