Akcija prikupljanja zimske odjeće za ugrožene

focaonline.info - 05. oktobra 2013. 058.ba

Prikupljanje odjeće u Foči

FOČA – Omladinski pokret Foča pokreće humanitarnu akciju prikupljanja zimske odjeće za najugroženije sugrađane. Ukoliko u vašim ormarima imate nešto što već duže ne nosite i što vam ne treba, svratite do prostorija ove organizacije i ostavite odjeću koju će Omladinski pokret Foča u saradnji sa Crvenim krstom uručiti onima kojima je to najpotrebnije.

Kancelarija se nalazi u Njegoševoj ulici, u sklopu Centra za kulturu i informisanje, na zadnjem spratu. Odjeću za ugrožene možete ostaviti svakim radnim danom od 14:00h do 18:00h!

– Omladinski pokret Foča je u proteklom periodu imao niz humanitarnih akcija. Podsjećanja radi prikupili smo artikle za 185 novogodišnjih paketića, podijelili smo 25 prehrambenih i 22 higijenska paketa. U proljećnoj akciji prikupljanja odjeće za ugrožene, prikupili smo preko jedne tone odjevnih predmeta koje smo uručili Crvenom krstu – izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

I ovaj put Omladinski pokret Foča misli na one kojima je pomoć najpotrebnija. Očekuje se veliki odziv građana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,