Bakira Hasečić zatečena u objektu obilježenom zaštitnom trakom

SRNA - 25. oktobra 2013. 058.ba

Bakira Hasecic

VIŠEGRAD – Predsjednik Udruženja „Žene žrtve rata“ Bakira Hasečić i još pet lica osumnjičena su da su počinili krivično djelo skidanje ili povreda službenog pečata, jer su u Višegradu zatečeni u objektu koji je zaštitnom trakom obilježila opštinska građevinska inspekcija.

Policijski službenici su juče, po ovlaštenju dežurnog tužioca, izvršili uviđaj i na licu mjesta zatekli predsjednika Udruženja „Žene žrtve rata“ sa inicijalima B.H. i pet radnika, koji su zidali dva zida na spornoj kući, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Zatečena lica nisu skinula ili oštetila službenu traku i rješenje sa službenim pečatom, ali s obzirom da su ulazili u obilježen prostor postoji osnov sumnje da su počinili krivično djelo skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,