Bezbjednosna situacija zadovoljavajuća

SRNA - 17. oktobra 2013. 058.ba

Radislav Jovičić i Srebrenka Golić u Višegradu

VIŠEGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić izjavio je da je bezbjednosna situacija na području višegradske opštine zadovoljavajuća, ali da to ne znači da lokalna zajednica sa pripadnicima Ministarstva ne treba da nastavi rad na njenom poboljšanju.

„Predložio sam načelniku opštine Slaviši Miškoviću da pojača rad Foruma za bezbjednost koji je u nadležnosti opštinske administracije i da formira forum za bezbjednsot saobraćaja, jer je frekvencija vozila kroz ovaj grad u odnosu na prošlu godinu udvostručena, a očekuje se da će biti još veća“, rekao je Jovičić novinarima u Višegradu.

Načelnik opštine Slaviša Mišković je ocijenio da je bezbjednosna situacija u opštini pozitivna, ali da se, zajedničkim snagama policije i opštinskih vlasti, stanje mora unapređivati radi sprečavanja neprijatnih događaja.

Jovičić je prije razgovora sa rukovodstvom opštine posjetio prostorije Stanice javne bezbjednosti i razgovarao sa njenim pripadnicima.

U posjeti opštini Višegrad, osim Jovičića, danas boravi i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,