Dobra bezbjednosna situacija

SRNA - 16. октобра 2013. 058.ba

Radisav Jovičić i Srebrenka Golić u Rudom

RUDO – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić ocijenio je danas da je bezbjednosna situacija na području opštine Rudo veoma dobra.

„Iako su loši uslovi u kojima rade pripadnici policije u Rudom stanje bezbjednosti je veoma dobro“, rekao je Jovičić Srni, nakon sastanka sa načelnikom opštine Rudo Ratom Rajakom i posjete Policijskoj stanici.

On je istakao da ja na sastanku rečeno da je izuzetno dobra saradnja pripadnika policije i načelnika opštine.

„Opština Rudo je izdvojila dio sredstava kako bi bio instalisan video nadzor u ovom mjestu, što je od velike pomoći pripadnicima policije u obavljanju redovnih aktivnosti“, dodao je Jovičić.

On očekuje da će uz podršku Vlade Srpske u narednom periodu biti realizovan projekat izgradnje nove policijske stanice u Rudom.

„Dobili smo obećanja od načelnika opštine da će biti obezbijeđena besplatna lokacija za njenu izgradnju“, kaže Jovičić.

Sastanku u Rudom prisustvovala je i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić.

Jovičić i Golićeva danas će posjetiti i opštinu Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , , ,