Fočak u talent šou programu „X Factor“

Nataša Miletić - 07. oktobra 2013. 058.ba

Ognjen Begenišić

FOČA – Na televiziji Pink BH krajem oktobra počinje emitovanje muzičkog talent šou programa „X Factor“, u kojem učestvuje i fočanski muzičar Ognjen Begenišić.

Ognjen je nedavno napravio veliki uspjeh, plasmanom među prvih 120 takmičara koji će se boriti za takmičenje najboljih 24 i vrijednu nagradu snimanja albuma, bar dva video-spota, novčanu nagradu i luksuzan automobil.

Gostujući u programu Radio Foče, Ognjen je istakao da je nastupio na audiciji u Sarajevu gdje je konkurencija bila velika i da se sa prostora bivše Jugoslavije prijavilo preko osam hiljada učesnika. Kako on kaže, žiri je obraćao pažnju i na najmanje sitnice, a posebno na scenski nastup, pjevanje, način oblačenja i nivo komunikacije. Ognjen se prijavio najviše radi novog iskustva.

– “Nisam očekivao plasma među 120 učesnika jer je konkurencija bila velika, ali ostavio sam utisak na žiri i prošao sam. Možda sam previše samokritičan, ali mislim da sam mogao dosta bolje nastupiti, jer sam se pripremao, ali na kraju je sve dobro prošlo. Na kraju mislim da sam ovo zaslužio jer dugo godina ulažem veliki trud i dosta novca u pjevanje i snimanje albuma, za koji mi je potrebno dosta sredstava, ali nadam se da će biti završen naredne godine ” – naglasio je Ognjen.

Učesnike šou programa “X Factor” u narednom period očekuje Regrutni kamp, u kojem će svoj talenat pred žirijem pokazati 120 najboljih, a najzanimljivije kandidate sa audicija gledaoci će videti od 29. oktobra na TV Pink. U okviru Regrutnog kampa biće organizovane razne obuke, rekao je Ognjen.

– “Imaćemo razne radionice, vježbanje grupnog i solo pjevanja, radionice vezane za scenski nastup. Na osnovu svega pokazanog u Regrutnom kampu vidjeće se kako se takmičari spremaju za dalje takmičenje i još jedan nastup pred žirijem” – rekao je Ognjen.

U toku emitovanja talent šou programa “X Factor” gledaoci će moći podržati svoje favorite glasanjem putem SMS-a a Ognjen očekuje da će ga njegovi sugrađani podržati i da će ova sredina na pravi način prepoznati talente.

Super finale „X Factora“ zakazano je krajem februara sledeće godine u „Kombank Areni“ kada će pored superfinalista nastupiti i jedna svjetska muzička zvijezda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,