Golićeva i Jovičić u Rudom, Višegradu, Čajniču i Novom Goraždu

SRNA - 15. oktobra 2013. 058.ba

Ministri Golić i Jovičić

INFO – Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić i ministar unutrašnjih poslova Radislav Jovičić počeće sutra (16. oktobra) dvodnevnu posjetu opštinama Rudo, Višegrad, Čajniče i Novo Goražde.

Jovičić će sutra u 10.30 časova posjetiti policijsku stanicu u Rudom.

Za 11.00 časova zakazan je sastanak Jovičića i Golićeve sa načelnikom opštine Rudo Ratom Rajakom, a u 12.30 časova predviđene su izjave, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Nakon izjava, Golićeva će posjetiti lokalitet za izgradnju hidroelektrane Mrsovo.

Posjeta Jovičića policijskoj stanici Čajniče zakazana je za sutra u 13.30 časova, a razgovor sa načelnikom opštine Goranom Karadžićem za 14.00 časova.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske posjetiće u četvrtak, 17. oktobra, u 9.15 časova policijsku stanicu Višegrad, sastanak Jovičića i Golićeve sa načelnikom višegradske opštine Slavišom Miškovićem planiran je za 10.00 časova.

Jovičić će istog dana u 11.30 časova posjetiti policijsku stanicu Novo Goražde, a u 12.00 časova razgovaraće sa načelnikom opštine Daliborom Neškovićem.

U četvrtak, 17. oktobra, u 13.00 časova Golićeva će razgovarati sa načelnikom opštine Čajniče Goranom Karadžićem.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,