“Ikonić komerc” poklonio dresove najmlađim fudbalerima

30.10.2013.

Dresovi za mlade fudbalere iz Rogatice

ROGATICA – Proteklog vikenda rogatičke mališane, polaznike Škole fudbala FK „Mladost“ Rogatica, obradovao je vlasnik „Ikonić komerc“ d.o.o. iz Rogatice Duško Ikonić novom opremom. Naime, Ikonić je malim fudbalerima poklonio 30 novih dresova i dvije trenerke za njihove trenere.

– „Želja mi je da ovim skromnim darom podstaknem našu inače veoma uspješnu i talentovanu djecu da budu još bolji i još vrijednije da treniraju. Svojim uspješnim nastupima izvan našeg grada oni reprezentuju ne samo fudbalski klub nego i cijelu Rogaticu. Oni su dobra djeca i vode ih dobri treneri. Biće mi zadovoljstvo da nose dresove na kojima se nalazi logo moje firme“ – rekao je Ikonić koji redovno pomaže i ostale rogatičke sportiste, a posebno odbojkašice i košarkaše.

– „Drago mi je da naši privrednici prepoznaju sport kao aktivnost kroz koju se mladi ljudi izgrađuju i fizički i karakterno. I ranije smo od „Ikonić komerca“ imali podršku kad god nam je ona bila potrebna. Iz ovog preduzeća redono sponzorišu naše učešće u tromjesečnoj „Mini-maxi“ ligi koja se održava na Palama, tako što nam obezbjeđuju prevoz do odredišta. Bili su među najznačajnijim sponzorima putovanja naših malih fudbalera na „Viena kup“ u Beč. Takođe, ova firma nam je bila od velike pomoći na preobraženjskom truniru čiji smo ljetos bili domaćini po prvi put. Dobrim igrama i sportskim ponašanjem pokušaćemo da se odužimo ovom i svim ostalim našim sponzorima“ – rekao je za opstinarogatica.com trener rogatičkih mališana Mladen Simsija.

Opština Rogatica - Zoran Janković