Izgradnja pješačke staze i obnova pumpne stanice na vodovodnom sistemu

Opština Novo Goražde - 14. oktobra 2013. 058.ba

Novo Goražde panorama

NOVO GORAŽDE – U toku je realizacija dva projekta, koja opština Novo Goražde provodi uz finansijsku podršku Jedinice za koordinaciju projekata Vlade RS.

U sklopu podrške Mreže sigurnosti i zapošljavanja loklalno komunalno preduzeće je angažovalo 20 sezonskih radnika sa biroa nezaposlenih koji će dva mjeseca raditi na izgradnji pješačke staze od rijeke Drine do Sportsko-rekreacionog centra.

Drugi projekat se odnosi na obnovu pumpne stanice na vodovodnom sistemu. Radove izvodi preduzeće „Romanija-putevi“ Sokolac.

Vrijednost ova dva projekta, ne računajući učešće opštine Novo Goražde, je 52.000 maraka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,