Modna revija posvećena Stojanu Čarkiću, Nikoli Mojeviću i Milijani Perović

Slađana Ujić - 03. oktobra 2013. 058.ba

Stojan Čarkić iz Rogatice

ROGATICA – Modna revija pod nazivom „Naše niti za vaše snove“, posvećena Stojanu Čarkiću, Nikoli Mojeviću i Milijani Perović biće održana 4.10.2013. godine (petak), sa početkom u 17 časova u kino sali u Rogatici u organizaciji Udruženja žena „Snop“.

Nikola Mojević iz Rogatice

U mjesecu oktobru, kada se obiljažava Međunarodni dan žena na selu, treću godinu zaredom, Udruženje žena „Snop“ organizuje mini modnu reviju, promovišući ženski kreativni potencijal i proizvode kućne radinosti. I ove godine to radi u sklopu 49. Regionalne poljoprivredne izložbe Rogatica 2013, proširujući na taj način područje alterantivnih vidova privređivanja u ruralnoj ekonomiji, a pri tom njegujući tradiciju i kulturnu baštinu našeg sela. Revija je pripremljena u saradnji sa Udruženjem žena „Rogatica“ i uz podršku Lokalne akcione grupe „Devetak“

Milijana Perović Marić

Novčane nagrade, predviđene za najbolje ocjenjene modele na reviji, kao i dobrovoljni prilozi posjetilaca, biće uplaćeni na humanitarne račune, za liječenje pomenutih naših sugrađana.

Stoga Vas molimo da svojim prisustvom i podrškom reviji „Naše niti za vaše snove“, dodate još jednu nit, koja Vama ne znači mnogo, a Stojanu, Nikoli i Milijani može značiti ostvarenje sna.

Njihov san je ŽIVOT!

Dođite da zajedno pomognemo da se njihov san i ostvari.

S poštovanjem,
Predsjednica UŽ „Snop“
Slađana Ujić

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , , ,