O zapošljavanju i grijanju u školama

SRNA - 24. oktobra 2013. 058.ba

Novo Goražde panorama

NOVO GORAŽDE – Vlada Republike Srpske razmatraće na današnjoj sjednici informaciju o analizi učešća lokalnih zajednica Srpske u provođenju mjera populacione politike u 2013. godini.

Na dnevnom redu sjednice je i razmatranje informacije o grijanju u osnovnim školama, kao i informacije o korištenju kapaciteta Trening centra od 1. septembra 2012. do 1. septembra ove godine.

Vlada bi trebalo da razmatra i izvještaj o provođenju i realizaciji Akcionog plana zapošljavanja u Republici Srpskoj za 2013. godinu, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i razmatranje informacije o stažu osiguranja radnika ukinutog organa republičke uprave i službi Vlade Republike Srpske.

Ministri bi trebalo da razmatraju izvještaj o predstavkama građana upućenim predsjednku Vlade Republike Srpske u julu, avgustu i septembru.

Vlada bi trebalo da razmatra prijedlog rješenja o dodjeli koncesije za izgradnju i korištenje MHE „Štedrić“ na rijeci Štedrić, privrednom društvu ZEMEKS iz Srebrenice.

Na dnevnom redu sjednice je i razmatranje prijedloga rješenja o dodjeli koncesije za istraživanje i eksploataciju antimona na lokalitetima „Podkozara, Kordići i Podhomara“, opština Novo Goražde, privrednom društvu „Mineko limitid“ iz Londona.

Vlada bi trebalo da razmatra i prijedlog rješenja o davanju saglasnosti Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove za novo zapošljavanje.

Nakon sjednice, koja je zakazana za 10.00 časova, biće izdato saopštenje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,