Održana Izborna skupština regionalnog udruženja logoraša Višegrad

24. oktobra 2013. 058.ba

Logoraši iz Višegrada

NEOPHODNO UNAPREĐENjE STATUSA LOGORAŠA

VIŠEGRAD – U novoj skupštinskoj sali bivšeg MUP-a u Višegradu 23. oktobra je održana izborna Skupština Regionalnog udruženja logoraša Višegrad, koja okuplja srpske logoraše iz proteklog rata sa područja Foče, Kalinovika, Čajniča, Novog Goražda, Rudog i Višegrada.

Za predsjednika Skupštine udruženja izabran je Momčilo Govedarica, a za predsjednika Upravnog odbora ponovo je izabran Dragiša Andrić, dok je dužnost sekretara povjerena Slavku Heleti.

Logoraši iz Višegrada

U Upravni odbor Regionaklnog udruženja logoraša Višegrad izabrani su i Jankica Samouković, Mile Kuvelja, Momir Golub, Boro Vanovac, te po funkciji, predsjednik Skupštine Momčilo Govedarica.

Predsjednik Nadzornog odbora, u narednom četverogodišnjem mandatu, je Mitar Puhalo, a članovi Krsto Rakić i Miroslav Čarapić.

Usvojen je Program rada koji se bazira na unapređenju statusa logoraša, njihovog materijalnog i stambenog zbrinjavanja, te na aktivnom učešću udruženja u procesuiranju ratnih zločina nad Srbima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,