Počela akcija orezivanja drvoreda

Opština Foča - Nataša Miletić - 03. oktobra 2013. 058.ba

Vatrogasci krešu grane

FOČA – Civilna zaštita, u toku priprema za zimski period, počela je orezivanje drvoreda u glavnim gradskim ulicama i prigradskim naseljima, koja bi zbog velikog snijega mogla ugroziti život stanovništva i materijalna dobra.

U akciji, koju je odobrio načelnik opštine Foča Radisav Mašić, angažovani su Teritorijalna i Dobrovoljna vatrogasna jedinica, odsjek Civilne zaštite, saobraćajna policija i radnici preduzeća “Komunalac”.

Vatrogasci, zajedno sa komunalnim rednicima i saobraćajnom policijom, krenuli su iz Ulice Kralja Petra. Nakon centra grada radovi će se nastaviti u Donjem Polju, dječijem vrtiću, parku Tošeta Prosekog i gradskom parku u Dušanovu. Nakon toga urediće se i ostali drvoredi u gradu i prigradskim naseljima.

Vatrogasci su orezali i orah koji je gotovo skroz bio prekrio trotoar na gornjem ćehotinskom mostu, pa pješaci sada nesmetano mogu prolaziti tom dionicom.

Poslovi na orezivanju gradskih drvoreda usaglašeni su sa Odjeljenjem za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove kao i Odjeljenjem komunalne inspekcije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,