Projekti zapošljavanja i samozapošljavanja

Opština Rudo - 25. oktobra 2013. 058.ba

Zavod za zapošljavanje

RUDO – Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite RS i JU „Zavod za zapošljavanje“ Republike Srpske dana 06.09.2013. godine uputili su javni poziv poslodavcima i nezaposlenim licima za korištenje preostalih sredstava po projektima.

Jedan projekat je podrška zapošljavanju u privredi RS u 2013. godini a drugi podrška zapošljavanju i samozapošljavanju djece poginulih boraca VRS, RVI VRS i nezaposlenih demobilisanih boraca VRS, pod nazivom „Zajedno do posla“.

Iako je javni poziv upućen prije skoro dva mjeseca i rok za podnošenje prijava ističe 07.11.2013. godine, tek na insistiranje opštinske administracije i TV Rudo, Biro zapošljavanja Rudo, poziv u najšturijoj formi uputio je Televiziji Rudo na objavu. Ne ulazeći u razloge zbog kojih javni poziv nije bio dostupan zainteresovanim licima na ovaj način pokušavamo pomoći i prilažemo kompletan tekst javnog poziva.

PRILOG

Javni poziv poslodavcima i nezaposlenim licima

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,