Rasporediti dodatni broj policajaca

SRNA - 17. oktobra 2013. 058.ba

Radislav Jovičić

NOVO GORAŽDE – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić obećao je danas u Novom Goraždu da će hitno intervenisati i iz okolnih policijskih stanica rasporediti određeni broj policajaca u ovom mjestu.

Jovičić, koji je danas razgovarao sa načelnikom opštine Novo Goražde Daliborom Neškovićem, najavio je da će problem nedovoljnog broja policajaca trajno sistemski riješiti u narednom periodu.

Na sastanku je ocijenjeno da je bezbjednosna situacija u ovoj lokalnoj zajednici zadovoljavajuća, ali da je treba i dalje unapređivati.

„Istakli smo problem nedovoljnog broja policijskih službenika u Stanici javne bezbjednosti u Novom Goraždu što se odražava na povećanu mobilnost onih koji u njoj službuju“, rekao je Nešković nakon sastanka.

Jovičić je danas sa ministrom za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenkom Golić boravio i u Višegradu, gdje je razgovarao sa rukovodstvom opštine i posjetio prostorije Stanice javne bezbjednosti i Hidroelektranu „Višegrad“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,