Revija vrhunskog karatea

10.10.2013.

Karate - RS-Srbija

VIŠEGRAD – Višegrad je 13. oktobra domaćin 8. karate memorijala “Vidoje Andrić” i mečeva muških i ženskih karate reprezentacija Republike Srpske i Srbije

Višegrad je ovog vikenda domaćin 8. memorijalnog karate Kupa „Vidoje Andrić“, koga organizuje Karate Savez Republike Srpske, uz tehničku podršku karate kluba „Drina“ Višegrad.

Pokrovitelj ove sportske manifestacije je opština Višegrad, a svečano će je otvoriti u nedelju, 13. oktobra u 10,30 časova, načelnik opštine Slaviša Mišković.

Organizatori očekuju učešće veliki broj takmičara iz tridesetak klubova, koji dolaze iz Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Po završetku 8. memorijala „Vidoje Andrić“, u nedelju, 12. oktobra u 15 časova, u Gradskoj dvorani u Višegradu, počinju mečevi muških i ženskih karate reprezentacija Srbije i Republike Srpske.

Selektor muške reprezentacije Srpske, Momir Crnjak, za susret sa Srbijom u reprezentaciju je uvrstio: Nikolu Polugu, Mladena Ćuluma, Milana Beribaka, Miloša Lalu i Zdravka Faladžića.

Selektor ženske reprezentacije Srpske, Nenad Lekanić za susret sa Srbijom odabrao je: Maju Mirdinju, Danku Gavrilović i Dejanu Bogdanović.

Nagrade i priznanja najuspješnijim takmičarima u ovim mečevima uručiće načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.