Revija vrhunskog karatea

10. oktobra 2013. 058.ba

Karate - RS-Srbija

VIŠEGRAD – Višegrad je 13. oktobra domaćin 8. karate memorijala „Vidoje Andrić“ i mečeva muških i ženskih karate reprezentacija Republike Srpske i Srbije

Višegrad je ovog vikenda domaćin 8. memorijalnog karate Kupa „Vidoje Andrić“, koga organizuje Karate Savez Republike Srpske, uz tehničku podršku karate kluba „Drina“ Višegrad.

Pokrovitelj ove sportske manifestacije je opština Višegrad, a svečano će je otvoriti u nedelju, 13. oktobra u 10,30 časova, načelnik opštine Slaviša Mišković.

Organizatori očekuju učešće veliki broj takmičara iz tridesetak klubova, koji dolaze iz Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Po završetku 8. memorijala „Vidoje Andrić“, u nedelju, 12. oktobra u 15 časova, u Gradskoj dvorani u Višegradu, počinju mečevi muških i ženskih karate reprezentacija Srbije i Republike Srpske.

Selektor muške reprezentacije Srpske, Momir Crnjak, za susret sa Srbijom u reprezentaciju je uvrstio: Nikolu Polugu, Mladena Ćuluma, Milana Beribaka, Miloša Lalu i Zdravka Faladžića.

Selektor ženske reprezentacije Srpske, Nenad Lekanić za susret sa Srbijom odabrao je: Maju Mirdinju, Danku Gavrilović i Dejanu Bogdanović.

Nagrade i priznanja najuspješnijim takmičarima u ovim mečevima uručiće načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , , ,