Sanacija gradskih saobraćajnica

Opština Foča - Nataša Miletić - 01. oktobra 2013. 058.ba

Asfaltirane ulice u Foči

FOČA – U Foči je u toku sanacija gradskih saobraćajnica. U Karađorđevoj ulici, koja je jedna od najdužih ulica u gradu, sanacija je završena. Kompletno je asfaltirano preko 1100 metara, koliko je duga Karađorđeva ulica. Urađeni su ivičnjaci, a završena je i sanacija trotoara na mjestima gdje su ranije bili. Predviđeno je da se u toj ulici postavi saobraćajna horizontalna i vertikalna signalizacija.

Stanovnici ove ulice su zadovoljni zbog novog asfalta i što je opštinska vlast tu dionicu postavila kao prioritet za kompletno saniranje. Zadovoljstvo je veće i zbog toga što se prethodnih godina, kako kažu mještani, na Gornjem Polju skoro ništa nije uradilo.

Završeno je i asfaltiranje u ulici Vuka Karadžića, a kada je Gornje Polje u pitanju, planom sanacije je obuhvaćena i ulica Vojvode Putnika, te parking u ulici Nikole Pašića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,