AMD Višegrad preventivno u susret zimskim uslovima vožnje na putevima

Foto: SRNA - 12. novembra 2013. 058.ba

AMD Višegrad - bageri i kamioni

OD 15. NOVEMBRA OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA

VIŠEGRAD – Aktivisti Auto-moto društva Višegrad, u saradnji sa pripadnicima saobraćajne policije, od 15. do 20. novembra provodiće preventivnu akciju „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“.

U tom periodu vozačima će se dijeliti specijalno pripremljeni letak, u cilju pripreme vozila za predstojeće zimske uslove vožnje, što podrazumjeva obavezno posjedovanje zimske opreme.

U sklopu akcije, 20. novembra na Trgu palih boraca od 9 do 11 časova vršiće se provjera pripremljenosti vozila za vožnju tokom naredne zime.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,