Dramsko stvaralaštvo amatera iz Višegrada i Dobruna

12. novembra 2013. 058.ba

Dom kulture

VIŠEGRAD – U petak, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture ljubitelji pozorišta imaće priliku prisustvovati zanimljivoj dramskoj večeri, na kojoj će se triptihom predstaviti mladi glumci iz Višegrada i Dobruna.

Članovi Dramskog studija višegradaskog Doma kulture predstaviće se sa komadima „Mama“ i „Moj budući ja“, čiji je scenarista i režiser Bojana Podgorica.

Treći komad, pod nazivom „Iz dnevnika mačka Toše“ izvešće specijalni gosti, članovi Dramske sekcije Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna.

Ovaj komad za djecu režirala je Mirjana Aleksandrović, umjetnički rukovodilac Sokolove Dramske sekcije, koju po tradiciji čine svi đaci područne osnovne škole iz Dobruna.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,