Iza rogatičkog drugoligaša sumorna jesen

27. novembra 2013. 058.ba

Vlado Marković

Mladost ispod prosjeka

ROGATICA – Iza fudbalera Mladosti je jedna od najslabijih polusezona od kada se takmiče na drugloligaškom istoku RS. Rogatičani su na kraju jeseni zauzeli dvanaestu poziciju sa 14 osvojenih bodova i nalaze se u grupi timova kojima na proljeće slijedi grčevita borba za opstanak.

Trener Mladosti Vlade Marković smatra bez obzira na trenutnu situaciju da je ipak stvorena solidana osnova za drugi dio prvensta.

– Ne možemo nikako biti zadovoljni trenutnom situacijom jer to pokazuje i pozicija na tabeli. Mršav učinak od četiri pobjede, dva remija i sedam poraza ne mogu nas ostaviti ravnodušnim. Ipak koliko smo blizu dnu tabele toliko daleko nije ni sredina i sigurna zona. Nismo baš raspolagali sa dovoljno kvalitetnim igračkim kadarom pa smo morali da improvizujemo, bar što se tiče druge polovine prvog dijela prvenstva kada sam preuzeo ekipu koja se i tada nalazila pri dnu tabele na pretposljednjoj poziciji – ističe strateg Marković.

Slijedi anliza Uprave i stručnog štaba, treba pronaći najbolje rješenje da bi se na proljeće ostvario cilj i obezbijedio opstanak.

– Bez obzira na sab plasman i rezultate ispod prosjeka postoje dobri izgledi da ekipa ispuni cilj u drugom dijelu prvenstva. Najavio sam Upravi ostavku radi privatnih obaveza i vjerujem da će moj naslijednik dobro pripremiti ekipu. Sigurno će trebati i par pojačanja i uz povoljniji raspored na proljeće Mladost bi mogla sačuvati drugoligaški status – zaključio je Vlado Marković, još uvijek aktuelni trener Mladosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,