Izvještaj sa 8. redovne sjednice SO-e Čajniče

Opština Čajniče - 13. novembra 2013. 058.ba

SO Čajniče

Foto arhiva

ČAJNIČE – U utorak, 12.11.2013. godine, održana je 8. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče, na čijem dnevnom redu je bilo 14 tačaka. Najviše rasprave izazvale su tačke o stanju i aktuelnim problemima u komunalnim preduzećima JP ”1. mart” u stečaju i JKP “Vrelo Čajniče” d.o.o. Čajniče i informacija o izvršenju budžeta opštine Čajniče za period 01.01.2013. do 30.09.2013.godine.

Odbornici Skupštine opštine Čajniče prihvatili su Nacrt budžeta opštine Čajniče za 2014. godinu i zadužili Odjeljenje za privredu, finansije i društvene djelatnosti Administrativne službe opštine Čajniče da provedu javnu raspravu.

Na zasjedanju lokalnog parlamenta usvojene su: Odluke o utvrđivanju visine naknade za rad članova upravnih i nadzornih odbora u javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač SO-e Čajniče, Odluka o raspisivanju Javnog oglasa za zakup nepokretnosti pribavljanjem posanih ponuda i odluka o izmjenama odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objektima i djelatnostima na području opštine Čajniče kao i Plan zimskog održavanja gradskih ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine Čajniče za 2013/2014. godinu.

Do kraja sjednice razmatrale su se: informacije o stanju u oblasti sporta na području opštine Čajniče, informacija o položaju mladih, informacija o stanju u oblasti predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja, informacija o stanju zaposlenosti na području opštine i Izvještaj o stanju u oblasti boračko-invalidske zaštite na području opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,