Kampanja o zaštiti životne sredine

focaonline.info - 14. novembra 2013. 058.ba

Reciklaža na Trgu u Foči

FOČA – Danas, 14. novembra, je na Trgu Kralja Petra bilo veoma zanimljivo. Omladinski pokret Foča, Ekološko društvo Gornja Drina te djeca iz OŠ „Sveti Sava“ i Vrtića „Čika Jova Zmaj“, zajedno su ukrašavali gume koje će biti iskorištene za pravljenje reciklažnog parka u Foči.

Svakom akcijom građanima će učesnici podizati svijest o zaštiti životne sredine a ono konkretno što ostaje jeste reciklažni park za koji se još uvijek traži lokacija.

Reciklaža na Trgu u Foči

– Ovo je prva akcija podizanja svijesti o zaštiti životne sredine. Danas smo ukrašavali gume, djeca su izložila svoje eksponate a za sljedeću akciju planiramo ukrašavanje buradi i ostalih interesantnih, odbačenih predmeta. Vidjećete kako će lijepo sve ispasti – izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

Današnja aktivnost privukla je veliku pažnju Fočaka. Očekuje se još veći broj učesnika kako se aktivnosti budu odvijale, a cilj je da se na proljeće napravi prvi reciklažni park u Foči.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,