Nove filmske projekcije u Čajniču

18.11.2013.

ČAJNIČE – U subotu, 23. novembra 2013. godine, u Domu kulture “Filip Višnjić” u Čajniču, biće prikazani filmovi „Vojna akademija 2“ i “Thor 2” (3D).

Ulaznice se mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture sat vremena prije početka projekcije.

Cijena ulaznice 4,00 KM.

 

Vojna akademija 2 [17:00]

Film-Vojna akademija 2

Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu će te saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

 

Thor: The Dark World 3D [20:00]

Film-Thor

Marvelov „Tor — Svijet tame” nastavlja filmsku avanturu Tora, moćnog Osvetnika, u kojoj ce se on boriti da spasi Zemlju i Devet Carstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma. Tor će se boriti za uspostavljanje reda u cijelom kosmosu, ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namjerom da cijeli svijet vrati u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje, ono koje će ga ponovo spojiti s Džejn Foster i primorati da žrtvuje sve da bi nas spasio.