Odbojkašice HE na Drini propustile priliku za pobjedu nad Bimal Jedinstvom

03. novembra 2013. 058.ba

OK HE na Drini 2013

SNAŽAN OTPOR BRČANKAMA

VIŠEGRAD – Podmlađeni sastav odbojkašica HE na Drini, u 6. kolu ženske Premijer odbojkaške lige BiH, pružile su snažan otpor višestrukim šampionkama BiH, ekipi Bimal Jedinstva iz Brčkog, ali ipak nisu uspjele uknjižiti nove bodove.

Iskusne brčanke pobjedile su u nedelju, 3. novembra, u Gradskoj dvorani u Višegradu rezultatom 3:2, jer odbojkašice HE na Drini nisu iskoristile šansu da u taj breku, kod rezultata 12:9, dođu do pobjede.

Višegrađanke su prva dva seta dobile sa 25:17 i 28:27, a naredna dva brčanke sa 25:19 i 25:18. u Taj breku iskusnija ekipa Bilam Jedinstva pobjedila je sa 15:12.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,