Omladinski pokret i sportisti pomažu djeci sa posebnim potrebama

focaonline.info - 11. novembra 2013. 058.ba

Humanitarna pomoć

FOČA – Omladinski pokret Foča uz podršku svih sportskih kolektiva u Foči, u ponedjeljak 25. novembra sa početkom od 19:00h, organizuje sportsko-humanitarnu manifestaciju pod nazivom „Sportom za djecu sa posebnim potrebama“. Obavljeni su razgovori sa svim sportskim kolektivima i sa rukovodstvom sportske dvorane i dogovoreni su detalji organizacije.

– Okupićemo sve sportske kolektive i Kulturno-umjetnička društva. Sportski klubovi će igrati sportove nekarakteristične za njih. Na primjer, košarkaši i odbojkaši igraće fudbal, karatisti i kik-bokseri igraće stoni tenis, stonoteniseri će se penjati na vještačku stijenu uz pomoć penjačkog kluba „Wolf“ itd. – izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

– Ulaz u dvoranu će se plaćati 2 KM a biće postavljene kutije u koje će se moći ubaciti dobrovoljni prilozi. Organizacioni odbor koji čine predstavici Omladinskog pokreta i sportskih klubova, 26. novembra će otvoriti kutije i sva prikupljena sredstva uručiti porodicama djece sa posebnim potrebama a nije isključivo da se pomogne kupovinom određenih potrepština što ćemo detaljisati sa predstavnicima UG „Tračak Nade“ jer se oni bave upravo djecom sa posebnim potrebama – dodaje Maja Kostović, koordinator organizacije sportsko-humanitarne manifestacije.

Svi koji žele da pomognu novčanim uplatama mogu to izvršiti na žiro račun broj: 555-010-00562075-36 u Novoj banci, sa naznakom za akciju „Sportom za djecu sa posebnim potrebama“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,