Potpisan memorandum o saradnji sa Pešterom

Opština Foča - Nataša Miletić - 19. novembra 2013. 058.ba

Opština Foča u Bugarskoj

FOČA – Delegacija opštine Foča u kojoj su bili načelnik opštine Radisav Mašić, zamjenik načelnika Radenka Srndović i predsjednik Skupštine opštine Radojica Mlađenović, boravila je u Bugarskoj i sa rukovodstvom opštine Peštera potpisala Memorandum o saradnji.

Memorandum o saradnji, koji je podržala Skupština opštine Foča, podrazumijeva saradnju u oblasti sporta, kulture, turizma, visokog obrazovanja, privrede i posebno u korištenju investicionih razvojnih fondova Evropske unije.

Opština Foča u Bugarskoj 2

Za vrijeme kratkog boravka u Pešteri delegacija je posjetila najveće privredne kolektive u toj opštini, koji se nalaze u južnom dijelu Bugarske.

Rukovodstvo opštine Peštera je pokazalo posebno interesovanje za saradnju sa Fočom u oblastima kulture, turizma, a posebno lova i raftinga, kao i investicionog korištenja razvojnih fondova Evropske unije u oblastima infrastrukture, ekologije i kulturnog nasljeđa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,